Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe luni, 11 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe luni, 11 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe luni, 11 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială
Ce a învățat țara noastră, și nu numai, din lecția pandemiei și a războiului? 
Publicat: 11.04.2022

Războiul ruso-ucrainean. Noua ordine mondială. Alegerile din Franța. Criza economică, suprapusă peste criza pandemică, socială și sanitară. România, prinsă între eternele tare și jocuri politice în care cetățeanul rămâne marele perdant al zilelor noastre.

Prof. univ. Adrian Cioroianu, istoric şi fost ministru de Externe al României, face o radiografie francă a lumii în care trăim, dar vorbește și despre necesitatea unor decizii și strategii noi, la vremuri noi.

Este nevoie de curaj? De schimbarea mentalităților? Este nevoie de o Românie mai vocală și cu mai multă personalitate la masa negocierilor? Ce a învățat țara noastră, și nu numai, din lecția pandemiei și a războiului?

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm