Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe luni, 9 mai, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe luni, 9 mai, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Publicat: 08.05.2022
Marius Tucă Show începe luni, 9 mai, de la ora 20.00, live pe gandul.ro
Mărirea sau decăderea Rusiei pe harta lumii?

Generalul (r) Eugen Bădălan, fost șef al Statului Major General, este omul potrivit la locul potrivit. Vorbește, cu expertiza și cu experiența domniei sale, despre simbolistica și scenariile zilei de luni, 9 mai, în istoria Rusiei, dar și despre parada militară care are loc, în fiecare an la Moscova, în Piața Roșie.

Își va celebra Putin victoria sau înfrângerea? Mărirea sau decăderea Rusiei pe harta lumii? Va fi Ziua Comemorării și Reconcilierii sau Ziua celebrării obsesiilor, cinismului și ambițiilor lui Putin?

Generalul (r) Eugen Bădălan devoalează când și cum s-ar putea termina acest război și care vor fi repercusiunile finale? Va avea Putin curajul sau disperarea să recurgă la folosirea armamentului nuclear?

O discuție francă despre despre reorganizarea marilor puteri pe harta lumii, despre un război al mizelor mari și strategiilor periculoase. Unde se va opri, până la urmă, Rusia și care va fi prețul plătit, de noi, toți?

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm