Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe luni 25 iulie, de la ora 20.00, pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe luni 25 iulie, de la ora 20.00, pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe luni 25 iulie, de la ora 20.00, pe gandul.ro
Publicat: 25.07.2022

Jurnalistul Dan Andronic face împreună cu Marius Tucă, o analiză complexă și completă a vremurile pe care le trăim.

O discuție despre transformările și vulnerabilitățile presei “libere”, despre sacrificiul unei lumi pe altarul marilor puteri, despre o nouă ordine mondială, despre învinși și învingători, despre economii în derivă, despre eterna dorință de putere a politicianului, dar mai ales despre un război care cotropește și cucerește mintea omului: acela al manipulării și al fake news-ului.

Așadar, ce șanse de recontrucție din temelii mai are justiția liberă, o clasă politică liberă, presa liberă și lumea liberă?

Află totul despre cele mai importante ştiri ale zilei doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm