Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe joi, 11 august, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe joi, 11 august, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe joi, 11 august, de la ora 20.00, live pe gandul.ro
Publicat: 10.08.2022

Ion Cristoiu comentează cele mai importante evenimente ale lumii de astăzi. Prin prisma experienței sale de gazetar cu patalama, invitatul lui Marius Tucă îți spune cine schimbă soarta lumii. Cine dă mai mult. Cine negociază mai bine.

Cine este marele câștigător sau marele perdant din bătălia armelor, a orgoliilor și obsesiilor mai marilor planetei? Ce se întâmplă cu presa din România? Se va realiza remanierea unor miniștrii din actualul Guvern? Care este reacția colaliției în urma ultimatului dat de Ciolacu: respectarea rotativei sau alegeri anticipate? Ce se ascunde în spatele percheziilor FBI la locuița fostului președinte Donald Trump? Care a fost marele ”beneficiu” adus Taiwanu-ului de vizita lui Nancy Pelosi?

”Războiul este o problema mult prea importantă pentru a fi lăsat în seama armatei.”  (Georges Clemenceau)

O nouă ediție pe mariustuca.ro, gandul.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Tags:
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm