Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe marți, 23 august, de la ora 20.00, live pe gândul.ro

Marius Tucă Show începe marți, 23 august, de la ora 20.00, live pe gândul.ro

Marius Tucă Show începe marți, 23 august, de la ora 20.00, live pe gândul.ro
Publicat: 22.08.2022

Adrian Câciu, ministrul Finanţelor, ne spune cum arată economia și investițiile României la opt luni de 2022. Care sunt hibele, carențele și vulnerabilitățile sectorului economic din țara noastră, într-o Românie care mai mult scade decât adună, mai mult pierde decât câștigă, mai mult amăgește cetățeanul că va trăi mai bine?

De ce cuvintele pe ordinea de zi pentru țara noastră sunt inflație, criză și creșterea prețurilor? Are România puterea de a porni motoarele economiei, într-o perioadă de vizibilitate pe plan extern?

O nouă ediţie Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm