Home » D:News » Femeia bionica exista in realitate

Femeia bionica exista in realitate

Femeia bionica exista in realitate
Publicat: 10.06.2008
Eileen Brown, o englezoaica in varsta de 49 de ani, se va putea numi pana la finalul lunii adevarata femeie bionica. Aceasta va suporta mai multe operatii in urma carora singura articulatie naturala pe care o va mai avea, va fi cea de la cotul drept.

Eileen a suferit aproape toata viata de artrita, motiv pentru care a suportat zeci de operatii in ultimii 29 de ani. Masura extrema la care va recurge este, in opinia sa, singura capabila sa ii opreasca durerile atroce care au macinat-o in ultimele aproape trei decenii.

In urma operatiilor, englezoaicei i-au fost deja inlocuite articulatiile de la genunchi, glezne, umeri si cotul stang, urmand ca soldurile sa ii fie inlocuite cu unele artificiale in zilele urmatoare.

In ciuda nenumaratelor interventii chirugicale la care a fost supusa inca de la varsta de 20 de ani, Eileen Brown isi pastreaza optimismul, amintindu-si cu umor de momentul in care detectoarele de metale de pe aeroportul din Sunderland au inceput sa sune la apropierea sa. „Cu totii avem zile bune si zile rele. Important este pastrezi o gandire pozitiva in ciuda tutoror greutatilor pe care le intampini”, declara Eileen.

Sursa:MailOnline

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase