Home » D:News » De la pestii mutanti la felina cu patru urechi

De la pestii mutanti la felina cu patru urechi

De la pestii mutanti la felina cu patru urechi
Publicat: 22.08.2008
Noua atractie a locuitorilor din Chicago, Illinois, pare sa fie o felina cel putin neobisnuita. Poreclita Yoda, pisica unei familii din orasul american are patru urechi, ca rezultat al unei deviante genetice, anunta Fox News.

Valerie si Ted Rock, actualii stapani ai pisicii sustin ca au gasit-o pe aceasta in urma cu doi ani, intr-un bar din Chicago, acolo unde reprezenta atractia zecilor de consumatori. Cei doi au reusit sa cumpere animalul de la proprietarul localului si i-au oferit acestuia un camin cu mult mai decent decat cel initial.

In ciuda numelui sau, desprins din celebra productie „Razboiul stelelor”, mica felina nu are puteri deosebite, in realitate fiind un animal cat se poate de obisnuit. Cea de a doua pereche de urechi nu are nicio functionalitate, sustin medicii, nefiind altceva decat excrescente ale pielii fara capacitatea de a percepe sunetele.

Yoda este tinuta sub paza stricta de catre stapanii sai de teama de a nu fi rapita de unul dintre miile de curiosi care insista sa se fotografieze alaturi de ciudata felina. Cazul pisicii cu patru urechi vine pe fondul tot mai alarmant al mutatiilor genetice intalnite la animalele de pe continentul nord-american.

Sursa: FoxNews

 

Click aici pentru a accesa o stire despre modificarile genetice la animale: Pestii mutanti invadeaza apele canadiene

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase