Home » D:News » Obiecte zburatoare neidentificate pe cerul Marii Britanii

Obiecte zburatoare neidentificate pe cerul Marii Britanii

Obiecte zburatoare neidentificate pe cerul Marii Britanii
Publicat: 22.12.2008
Un spectacol impresionant de lumini s-a desfasurat pe cerul Marii Britanii, fara ca autoritatile sa aiba cunostinta despre vreun eveniment organizat, in vreme ce localnicii sunt convinsi ca au fost martorii aparitiei unor OZN-uri.

Peste 70 de obiecte circulare luminoase au putut fi observate pe cer, in regiunea West Midlands. Martorii, uimiti de experienta traita, sunt convinsi ca luminile proveneau de la  OZN-uri, anunta editia online Sky News. “Fiecare corp luminos era inconjurat de alte lumini. Obiectele pareau sa urce pe cer catre nord, chiar inainte de ora locala 8 p.m.”, declara unul dintre martori, Steven Randall.
“Punctele luminoase zburau destul de aproape de sol, erau silentioase si circulau de doua ori mai repede decat un avion. Toate aveau o forma circulara, iar  in jurul centrului luminos se mai aflau alte 13 sau 15 lumini, a caror intensitate varia”, declara un alt localnic.

Martorii exclud posibilitatea ca luminile sa provina de la avioane, intrucat acestea nu survoleaza zona. “Putem observa traficul aerian la mare distanta, insa va asigur ca acest caz este foarte diferit”, adauga Randall.
Turnul de control al traficului aerian din aeroportul Birmingham a anuntat ca radarele nu au inregistrat nimic neobisnuit in acea noapte. Ministrul britanic al Apararii a declarat ca in cele mai multe cazuri, in spatele acestor aparitii misterioase se afla cauze mai banale, cum ar fi lumini ale avioanelor sau fenomene naturale luminoase. Imaginile vor fi analizate si se va da curs unei anchete doar daca expertii vor ajunge la concluzia ca reprezinta inregistrarea unei potentiale amenintari sub forma unei activitati militare ostile.

Sursa: Sky News

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase