Home » D:News » Tinerii prefera internetul in detrimentul partenerilor reali

Tinerii prefera internetul in detrimentul partenerilor reali

Tinerii prefera internetul in detrimentul partenerilor reali
Publicat: 10.03.2009
Un studiu social realizat in Germania a relevat faptul ca aproximativ 84% dintre tinerii chestionati, tineri cu varste cuprinse intre 19-29 de ani, prefera mai degraba sa duca o viata solitara decat sa isi piarda conexiunea la internet, anunta Reuters.

Viata de zi cu zi lipsita de telefonul mobil pare, de asemenea, de neconceput pentru 97% dintre cei 1000 de tineri care au luat parte la studiu. Motive suficiente de ingrijorare pentru realizatorii acestui proiect, cei care vad in deciziile tinerilor o indiferenta uriasa fata de societatea reala si o indepartare de mediul in care ar fi trebuit sa traiasca.

Cu toate aceste, tinerii se apara, sustinand ca mediul web este unul propice dezvoltarii relatiilor umane, aproximativ 8% dintre chestionati afirmand ca si-au gasit un partener de viata prin intermediul chaturilor.  „Webul creaza  relatii interumane reale si nu duce la autism si dezumanizare”, a declarat unul dintre cei intervievati, el recunoascand insa ca devine agitat daca nu are conexiune la internet atunci cand se afla in vacanta.

Sursa:Reuters

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase