Home » D:News » Un rottweiller a adoptat o lupoaica

Un rottweiller a adoptat o lupoaica

Publicat: 15.06.2009
Ulrok este un rottveiller in varsta de 1 an si 6 luni. Beldaran este o lupoaica de doar doua luni. Nici diferenta de specie, nici cea de varsta nu au stat in calea prietenei inexplicabile dintre un respectabil caine de paza si cel mai temut canid salbatic. Spre incantarea personalului si vizitatorilor de la Kisma Preserve din Maine, S.U.A., tatal vitreg si fiica adoptata dorm, mananca, se joaca si chiar urla amandoi la luna.

Incredibila poveste de tandrete si afectiune a inceput inca din momentul in care Beldaran avea doar 4 zile si a fost respinsa de parintii sai naturali Bandan si Kahliani. Beldaran s-a nascut neasteptat, deoarece conform tuturor datelor, parintii sai erau prea tineri pentru a avea pui, astfel se explica reactia lor de a o respinge. Atunci, unul dintre ingrijitori s-a gandit sa o introduca temporar in cusca unui rottveiller mascul parasit de stapani, care traia de asemenea in adapostul pentru animale. Initial, micuta lupoaica a fost oferita spre adoptie unei femele de Yorkshire terrier care a respins-o instantaneu. Intr-un final, ingrijitorii au fost nevoiti sa apeleze la instinctele paterne ale lui Ulrok.

“Inca de cand a vazut-o pe Beldaran, rottweillerul a dat dovada de tandrete fata de ea. Noi o hraneam cu biberonul iar Ulrok era partener de joaca. Ulrok a fost la randul sau abandonat de stapanii sai care l-au importat din Europa, deoarece nu aveau timp de el. La varsta de 18 luni inca are mentalul unui catel care cauta un partener de joaca. Cainii si lupii au o genetica foarte asemanatoare si au nevoie sa isi creeze legaturi sociale pe masura ce cresc si se maturizeaza. Cand Beldaran va fi adulta o sa o introducem intr-o haita de lupi”, declara Heather Grierson, directorul adapostului de animale.

Sursa: Daily Mail

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase