Home » D:News » (P) Noul DeAgostini.ro

(P) Noul DeAgostini.ro

(P) Noul DeAgostini.ro
Publicat: 31.10.2012
De Agostini a lansat în această lună noua variantă de site în limba română. Cu un design atrăgător, complet nou şi interactiv, cu o grafică modernă – dezvoltată în spiritul colecţiilor De Agostini, noul www.deagostini.ro oferă un acces mult mai facil la informaţiile fiecărei colecţii, acestea fiind împărţite în categorii de interes general: Modelism, Artă şi creativitate, Colecţionabile, Copii şi tineri, Ştiinţă şi cultură.

De asemenea, noul DeAgostini.ro este conectat la sistemul de abonare online şi conţine o secţiune specială dedicată serviciului de relaţii şi informaţii cu clienţii. Vizitatorii pot accesa o pagină cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, pot găsi extrem de uşor toate datele de contact sau pot intra în legătură cu departamentul de relaţii cu clienţii completând un simplu formular.

De Agostini este prezent pe piaţa din România începând din 2006, an în care a fost lansată colecţia ATLAS – Întreaga lume la dispoziţia ta. Primită extrem de bine de cititorii din România, colecţia a fost un real succes şi a fost urmată de numeroase alte lansări – Scooby Doo, Comorile Pământului, În Jurul Lumii, Mănăstiri Ortodoxe, Maşini de Legendă sau Insecte Reale sunt doar câteva dintre titlurile de succes publicate de către De Agostini în ţara noastră.

Prin colecţia Bani de pe mapamond, De Agostini vă invită să vă aventuraţi într-o călătorie fascinantă în lumea monedelor şi bancnotelor de pe tot cuprinsul lumii, iar prin seria National Geographic – Locuri Celebre aveţi şansa să descoperiţi cele mai spectaculoase locuri din lume şi cele mai fascinante civilizaţii. De asemenea, pasionaţii de cristaloterapie pot afla totul despre proprietăţile şi caracteristicile pietrelor şi cristalelor graţie colecţiei Cristale şi Pietre. Dacă iubiţi gătitul, colecţia Să gătim cu Tom şi Jerry vă invită să descoperiţi reţete delicioase şi secrete ale unor bucătari profesionişti şi să colecţionaţi un set de masă de porţelan pentru patru persoane decorat cu imaginile eroilor voştri preferaţi.

Până în prezent, De Agostini a lansat în România peste 20 de colecţii extrem de apreciate de publicul român, care se bucură de milioane de cititori fideli.

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase