Prima pagină D:News

Un bărbat ce a mers pe jos mai mult de 4.500 de kilometri într-un an prezintă transformarea sa într-un VIDEO time lapse

Roxana Ruscior 10.10.2014 | ● Vizualizări: 392

Christoph Rehage a început ambiţiosul proiect pe 9 noiembrie 2007 şi l-a terminat în octombrie 2008. În acest timp, el a mers doar pe jos, parcurgând în total aproximativ 4.800 de kilometri, străbătând China, de la Beijing la Urumqi.

El s-a fotografiat zilnic, după fiecare 20 de kilometri străbătuţi, pentru a ţine astfel un jurnal în imagini al transformării sale în timpul acestei expediţii.

Deşi obositoare, călătoria i-a plăcut foarte mult lui Christoph. El spune că pe drum se întreba deseori unde va dormi şi ce va mânca, aceste griji mărunte fiind cele care îi ocupau tot timpul.Drumul a fost făcut pe jos, cu o singură excepţie: la un moment, ambiţiosul turist a fost nevoit să meargă timp de câteva minute pe bicicleta fratelui său.

La finalul călătoriei, Christoph a realizat un filmuleţ time-lapse, prin care se vede foarte bine cum i-a transformat înfăţişarea această lungă expediţie, care l-a dus inclusiv prin deşertul Gobi.

Iniţial, planul lui era să meargă pe jos de la Beijing până în Germania, dar după ce a parcurs peste 4.800 de kilometri, şi-a dat seama că această provocare este deocamdată prea mare pentru el.

Sursa:  Business Insider

Tag-uri: călătorie | time lapse

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI