Home » D:News » Ce se întâmplă cu bărbaţii când îşi cer iubita în căsătorie? (FOTO)

Ce se întâmplă cu bărbaţii când îşi cer iubita în căsătorie? (FOTO)

Publicat: 05.12.2014
Într-adevăr, cererea în căsătorie este un moment extrem de stresant pentru bărbaţi, după cum arată şi un experiment recent.

Un bărbat care plănuia să îşi ceară în căsătorie iubita a purtat în ziua respectivă un monitor cardiac, pentru a face un experiment.

Apoi, el a publicat pe Reddit rezultatul electrocardiogramei, ca să arate cât de emoţionat a fost în acele momente importante.

Cererea în căsătoria urma să aibă loc la Roma, unde tânărul îşi invita iubita pentru o vacanţă romantică. În acea zi, cei doi s-au plimbat prin oraş, au vizitat Colosseumul şi au mâncat îngheţată.

Rezultatul electrocardiogramei, în timpul cererii în căsătorie. Bărbatul a notat aici cele mai importante momente    Rezultatul electrocardiogramei, în timpul cererii în căsătorie. Bărbatul a notat aici cele mai importante momente

Bărbatul a avut cu el şi un GPS, pentru a monitoriza traseul din acea zi. Astfel, când a început să se apropie de Forul Roman, locul unde plănuise cererea în căsătorie, inima lui a început să bată mult mai repede, după cum se vede şi pe acest EKG.

Evident, în momentul cererii pulsul lui a crescut şi mai mult, ajungând la 130 de bătai pe minut.

Apoi s-a relaxat pentru scurt timp, iar în clipa în care iubita i-a răspuns DA, inima lui a început să bată din nou mai tare.

Pulsul i-a scăzut din nou abia după ce tinerii îndrăgostiţi s-au aşezat pe o bancă.

Ajuns acasă, tânărul a realizat acest EKG cu ajutorul programului Excel, folosind datele de pe monitorul cardiac purtat.

El spune că frica lui cea mai mare în acea zi a fost să nu piardă cumva inelul de logodnă.

Sursa: Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase