Prima pagină D:News

Cel mai mare vas de croazieră din lume, lansat anul viitor. Când se vor putea face rezervări

Liviu Iancu 02.27.2015 | ● Vizualizări: 3203

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2.747 de cabine pentru 5.479 de pasageri şi 2.400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare din lume, a declarat pentru MEDIAFAX Nicolae Demetriade, preşedintele World Travel, care reprezintă în România Royal Caribbean.

Vasul va avea 16 punţi şi o greutate de 227.000 de tone şi va benefficia de şapte zone exclusiviste, respectiv Parcul Central, Boardwalk, Promenada Royal, zona de piscine şi activităţi sportive, centu spa, centru de fitness, zonă pentru divertisment şi zonă dedicată tinerilor.

Haormony of The Seas va fi primul vas Royal Caribbean unde vor fi disponibile tobogane cu apă.

"Pasagerii din România vor putea face rezervări pe toate itinerariile vasului începând din toamna acestui an", a spus Demetriade.

El a adăugat că celelalte două vase din aceeaşi clasă deţinute de Royal Carribean, şi care sunt în prezent cele mai mari din lume, Oasis of The Seas şi Allure of The Seas, au atras 400 de turişti români.

Allure of The Seas va face, din această vară, itinerarii şi în Marea Mediterană.

Royal Caribbean International este o companie globală, având o flotă de 22 vase. Compania are în ofertă croaziere în Caraibe, Alaska, Canada, Europa, Australia, Noua Zeelandă, Asia şi America de Sud.

Sursă: Mediafax