Home » D:News » Detectează mincinoşii ca un agent FBI. Trei metode testate pentru a vedea dacă cineva îţi spune adevărul

Detectează mincinoşii ca un agent FBI. Trei metode testate pentru a vedea dacă cineva îţi spune adevărul

Publicat: 22.03.2015
Detectează mincinoşii ca un agent FBI. Trei metode testate pentru a vedea dacă cineva îţi spune adevărul
Câteodată ai senzaţia că oamenii cu care discuţi nu sunt pe deplin sinceri cu tine. Să îi confrunţi şi să le spui că mint poate fi jenant. Provocarea este aceea de a identifica aceste momente în care oamenii încearcă să te înşele, fără să strici relaţiile pe care le ai cu ele.

Un fost agent FBI dezvăluie trei metode prin care poţi afla dacă eşti minţit în cartea „The Like Switch”. Frumuseţea acestor tehnici este aceea că oamenii nu vor realiza că le foloseşti, scrie Business Insider.

Metoda 1

Atunci când oamenii evită să îţi dea răspunsuri simple, de tip „da” sau „nu”, sau nu le pot da, vor alege să folosească jumătăţi de adevăr sau supoziţii. Pentru a-i testa pe aceşti oameni, pune o întrebare la care poţi da un răspuns simplu, „da” sau „nu”. Dacă nu reuşesc să îţi răspundă astfel, acesta lucru poate fi considerat un semnal de alarmă.

Pune întrebarea din nou. Dacă nici de această dată nu primeşti un răspuns concret, atunci probabil că persoana din faţa ta încearcă să te mintă.

Citeşte articolul integral în Gândul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase