Ursuleţul lui Mr. Bean, expus la Zărneşti

19 10. 2015, 14:15

Muzeul a fost deschis în acest weekend, când sanctuarul a împlinit 10 ani, scrie newsbv.ro. La evenimentul organizat de Asociaţia Milioane de Prieteni a fost prezent, printre alţii, ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummel.

Pe lângă ursuleţul lui Mr. Bean, marile atracţii ale noului muzeu sunt doi urşi gigantici oferiţi Casei Regale a Marii Britanii cu ocazia naşterii celui de al doilea copil al Ducesei de Cambridge, Kate, şi ulterior donaţi Rezervaţiei de urşi de la Zărneşti.

„Cei doi urşi au fost plimbaţi la Palatul Buckingham, apoi la Spitalul Saint Anne, unde s-a născut prinţesa Charlotte, au ajuns, iată, la noi, şi sigur că, având aceşti urşi regali, era nevoie şi de o ”curte regală”. De fapt, de la aceşti urşi ne-a venit ideea să amenajăm un muzeu al ursuleţilor din pluş. Muzeul va fi deschis publicului doar din primăvară, pentru că mai aşteptăm mulţi ursuleţi de la vedete care şi-au exprimat dorinţa de a semna aceşti ursuleţi de jucărie care vor fi donaţi muzeului. De exemplu Brigitte Bardot sau Alicia Nixon şi-au manifestat dorinţa să ne trimită ursuleţi. Mai sunt mulţi urşi care trebuie să vină”, a precizat Cristina Lapis de la Asociaţia Milioane de Prieteni.

Citeşte continuarea aici!