Home » D:News » Hackeri francezi de la Anonymous au declarant război ISIS: „Pe voi, paraziţii care ucid victime nevinovate, vă vom vâna” – VIDEO

Hackeri francezi de la Anonymous au declarant război ISIS: „Pe voi, paraziţii care ucid victime nevinovate, vă vom vâna” – VIDEO

Hackeri francezi de la Anonymous au declarant război ISIS: „Pe voi, paraziţii care ucid victime nevinovate, vă vom vâna” – VIDEO
Publicat: 17.11.2015
Hackeri francezi din Anonymous au lansat, luni, un video online în care declară război Statului Islamic, după atentatele teroriste de vineri seara din Paris.

Într-un filmuleţ postat pe Youtube, hackerii din Anonymous declară război ISIS ca urmare a atentatelor din Paris şi anunţă atacuri cibernetice uriaşe împotriva teroriştilor ISIS.

Mesajul a fost transmis de o persoană purtând o mască, care susţine că moartea victimelor din Paris nu poate rămâne nepedepsită.

„Activişti Anonymous din toată lumea vă vor vâna. Da, pe voi, paraziţii care ucid victime nevinovate, vă vom vâna la fel cum am făcut cu cei care au comandat atacurile de la Charlie Hebdo. Aşa că pregătiţi-vă pentru o reacţie masivă din partea Anonymous. Fiţi conştienţi de faptul că nu vom renunţa niciodată. Vom lansa cea mai mare acţiune împotriva voastră, aşteptaţi-vă la foarte multe atacuri cibernetice.

Războiul a fost declarat. Pregătiţi-vă! Şi ţineţi mine, poporul francez este mai puternic decât voi şi va ieşi din această atrocitate şi mai puternic”, a fost mesajul transmis de Anonymus.

În ianuarie, după atacurile teroriste de la Charlie Hebdo, hackerii francezi şi belgieni au blocat un site francez care susţinea ISIS şi peste 1500 de pagini de Twitter şi Facebook ale unor susţinători ai Statului Islamic.

Sursa: Mediafax
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase