Home » D:News » Grădina Zoologică de pe Marte: urşi, crabi sau pinguini-vulturi, printre ”animalele” descoperite pe Planeta Roşie – FOTO, VIDEO

Grădina Zoologică de pe Marte: urşi, crabi sau pinguini-vulturi, printre ”animalele” descoperite pe Planeta Roşie – FOTO, VIDEO

Publicat: 09.01.2016
Adepţii teoriei conspiraţiei au identificat în imaginile transmise de roverul Curiosity de pe Marte o multitudine de animale, printre care "şopârle", "urşi" sau "pinguini".

Enigmele au fost elucidate de NASA de câte ori s-a impus. Potrivit experţilor, în respectivele fotografii de pe Planeta Roşie, formele care au atras atenţia sunt doar nişte roci cu o formă de interesantă, care au creat iluzii optice.
 

Potrivit Daily Mail, vânătorii de mistere au găsit de toate pe Marte, de la „crabi”, „şopârle” „urşi” şi „iepuri”, până la fiinţe bizare precum cele din celebrul film „Alien”.

În octombrie 2015, imaginea unui pui de urs pe Marte a făcut înconjurul lumii, fiind destule voci care susţineau nici mai mult nici mai puţin că „animalul” este viu, deoarece s-ar vedea şi umbrele pe care le lasă în jur.

Potrivit site-ului Paranormal Crucible, „nu există un motiv real pentru care NASA publică fotografiile de pe Marte în alb şi negru”, dar Agenţia Spaţială Americană face acest lucru „pentru a ascunde fiinţele şi plantele care altfel s-ar evidenţia distinct prin culoare”.

În septembie 2015, un blogger a pretins că a văzut o şopârlă care şerpuia pe solul marţian. De altfel, „şopârlele” de pe Marte au făcut vâlvă pe internet de-a lungul timpului.

În noiembrie 2013, o „şopârlă marţiană fosilizată” a provocat o adevărată isterie.

Cu un an înainte, în 2012, „broasca” de pe Marte a aprins imaginaţia internauţilor.

Vânătorii de OZN-uri au mai reperat, în timp, un crab într-o peşteră, un şobolan, un vultur sau un iepure.

Citeşte continuarea pe Mediafax!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase