Home » D:News » Poliţiştii au elucidat misterul marinarului MUMIFICAT. Acesta a lăsat în urmă o scrisoare de adio – FOTO

Poliţiştii au elucidat misterul marinarului MUMIFICAT. Acesta a lăsat în urmă o scrisoare de adio – FOTO

Publicat: 04.03.2016
Cadavrul găsit la bordul unui iaht ce plutea în derivă în Oceanul Pacific aparţinea de fapt proprietarului, aventurierul german Manfred Fritz Bajorat
Corpul lui Manfred Fritz Bajorat, în vârstă de 59 de ani, a fost descoperit de doi pescari. Înainte de a muri, germanul  a scris o scrisoare adresată soţiei lui, Claudia, care a murit de cancer, în 2010, la vârsta de 53 de ani.
 
În răvaş era scris: „De treizeci de ani am fost împreună pe aceeaşi cale. Apoi, puterea demonilor a fost mai puternică decât voinţa de a trăi. Ai plecat. Fie ca sufletul tău să găsească pacea. Al tău, Manfred „.
 
Sursa foto: barbo police station
 
Trupul lui Bajorat a fost găsit de către Christopher Rivas, un tânăr aflat la pescuit împreună cu un prieten de-al său. Cei doi erau la circa 65 km de coastă, în momentul în care au zărit iahtul.
 
 
Ambarcaţiunea, lungă de aproape 12 metri, avea o vechime de peste 20 de ani. Deocamdată, nu se cunoaşte de cât timp Manfred a fost mort sau ce l-ar fi ucis, deoarece pe suprafaţa corpului său nu au fost identificate urme de violenţă. 
 
 
Vânturile oceanice uscate, temperaturile calde şi aerul sărat au fost cauzele pentru care cadavrul s-a conservat atât de bine. Poliţia încearcă să reconstituie ultimele călătorii ale germanului pentru a găsi oamenii care au interacţionat cu el.
 
 
Corpul lui a fost supus autopsiei, iar iahtul a fost remorcat, pentru a fi studiat în mod amănunţit. „Medicii sunt de părere că bărbatul a murit din cauze naturale, deoarece nu există nici o urmă de violenţă pe trupul său”, a declarat reprezentantul poliţiei din Barobo, Filipine.
 
 
Mark Benecke, medic legist în oraşul german Köln, a declarat că: „Modul în care era poziţionat corpul pare să indice că moartea a fost neaşteptată, ea fiind provocată, cel mai probabil, în urma producerii unui atac de cord.”
 
Manfred a brăzdat oceanele lumii timp de 20 de ani, înregistrând peste o jumătate de milion de mile marine.
 
Sursa: Mail Online
 
Vă recomandăm şi aceste articole:
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase