Home » D:News » Un şofer chinez a condus trei camioane încărcate unul peste celălalt. Ce s-a întâmplat când l-a oprit poliţia

Un şofer chinez a condus trei camioane încărcate unul peste celălalt. Ce s-a întâmplat când l-a oprit poliţia

Un şofer chinez a condus trei camioane încărcate unul peste celălalt. Ce s-a întâmplat când l-a oprit poliţia
Publicat: 21.05.2016
Poliţiştii rutieri din provincia nordică Shanxi nu au fost deloc amuzaţi de situaţie.

Un şofer chinez a fost amendat după ce a fost suprins conducând pe o autostradă un ansamblu neobişnuit: trei camioane încărcate unul peste celălalt, relatează cnn.com.

Poliţiştii rutieri din provincia nordică Shanxi nu au fost deloc amuzaţi de situaţie şi au aplicat pe loc o amendă de 200 de yuani (30 de dolari) şi un punct penalizare şoferului.

Bărbatul a motivat alegerea prin faptul că transportul legal al unei asemenea încărcături este exorbitant şi nu şi-l poate permite.

Imaginile ajunse pe Internet au devenit virale şi utilizatorii chinezi au fost de părere că amenda este mult prea mică pentru riscurile implicate. Nu este pentru prima dată când în China este raportată o asemenea întâmplare. În noiembrie anul trecut, două camionete care transportau fiecare maşini similare au fost oprite pe o autostradă din provincia Anhui. Amenzile aplicate au avut în vedere încălcarea normelor de greutate şi înălţime pentru autovehicule.

Sursa: Rador

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase