Home » D:News » Este OFICIAL! Primele 100 de zile ale lui Trump vor avea un impact DEZASTRUOS asupra planetei

Este OFICIAL! Primele 100 de zile ale lui Trump vor avea un impact DEZASTRUOS asupra planetei

Este OFICIAL! Primele 100 de zile ale lui Trump vor avea un impact DEZASTRUOS asupra planetei
Publicat: 23.11.2016
Donald Trump şi-a prezentat principalele scopuri pe care le are în vedere în primele sale 100 de zile de preşedinţie. Printre acestea sunt incluse şi câteva despre mediu.

Într-un videoclip postat pe Youtube, preşedintele ales afirmă că plănuieşte să elimine reglementările privind combustibilii fosili, astfel realizând milioane de locuri de muncă pentru cetăţeni şi eliminând politica de mediu a lui Barack Obama.

,,Voi anula restricţiile care ,,ucid” locurile de muncă pe sectorul producţiei de energie şi voi crea astfel milioane de locuri de muncă bine plătite,” afirmă Trump. ,,Asta ne dorim asta aşteptam,” adaugă el.

Videoclipul face parte dintr-o serie de proclamaţii ale lui Trump care par să refecte poziţia pe care Statele Unite ale Americii o va avea faţă de schimbările climatice. În timpul campaniei, Trump a făcut promisiuni măreţe privind restaurarea măreţiei cărbunelui şi ,,oprirea războiului mineritului”. De asemenea, a afirmat că se va retrage din cadrul Acordului de la Paris privind combaterea schimbărilor climatice. 

Planurile lui Trump viitoare contrazic prevederile Statelor Unite ale Americii privind limitarea emisiilor de gaze de seră la 80% până în 2050, anunţate de Secretarul de Stat, John Kerry în Maroc.

Diplomaţii susţin că retragerea lui Trump din Acordul de la Paris va însemna impunerea unei taxe pe poluare pentru Statele Unite ale Americii, precum şi un război al comerţului.

Puteţi urmării mai jos întregul discurs.

Sursa: HuffingtonPost

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase