Home » D:News » ”Minunea japoneză” a durat doar două săptămâni. Gaura uriaşă, care a înghiţit o intersecţie din Fukuoka, a apărut din nou

”Minunea japoneză” a durat doar două săptămâni. Gaura uriaşă, care a înghiţit o intersecţie din Fukuoka, a apărut din nou

Publicat: 29.11.2016
Groapa uriaşă care a înghiţit o intersecţie din zona centrală a metropolei japoneze Fukuoka, şi a fost reparată perfect în doar 48 de ore, s-a surpat din nou.

La două săptămâni după ce japonezii au arătat ce înseamnă eficienţa, şi au acoperit o groapă uriaşă dintr-o intersecţie, aceasta a apărut din nou, iar muncitorii au fost nevoiţi să o astupe din nou.

Poliţia locală a închis drumul, temporar, în intersecţie, pentru reparaţii, după ce groapa ajunsese la 7 centimetri, pe o porţiune de 30 de metri pătraţi, conform CNN.
De vină ar fi materialele folosite la prima reparaţie, care ar fi alterat calitatea solului. Primarul oraşului Fukuoka a publicat un mesaj pe Facebook în care şi-a cerut scuze faţă de localnici pentru neplăcerile create, dar şi pentru faptul că nu a anunţat că s-ar putea să se surpe din nou pământul.

Muncitorii care au acoperit prima dată gaura au fost lăudaţi şi daţi drept exemplu pentru eficienţa lor, după ce au reuşit să o acopere în 48 de ore. Doar că ”minunea” a durat doar două săptămâni, potrivit Pro TV.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase