Home » D:News » A murit George Michael, la vârsta de 53 de ani. Care a fost cauza decesului?

A murit George Michael, la vârsta de 53 de ani. Care a fost cauza decesului?

A murit George Michael, la vârsta de 53 de ani. Care a fost cauza decesului?
Publicat: 26.12.2016
Cântăreţul George Michael a murit, la vârsta de 53 de ani. Potrivit fostului său manager, Michael Lippman, George Michael ar fi murit în pat din cauza unei insuficienţe cardiace.

Cântăreţul George Michael a murit la vârsta de 53 de ani, la locuinţa sa, a anunţat impresarul artistului. „Cu o mare tristeţe, confirmăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George a murit în linişte, acasă, după Crăciun. Familia doreşte ca intimitatea să îi fie respectată în această dificilă şi emoţionantă perioadă şi nu va face alte comentarii”, a declarat acesta.

Circumstanţele morţii sale sunt încă necunoscute. Ambulanţa care a sosit la casa cântăreţului a constatat decesul la ora 15:42 (ora României). Poliţia spune că nu există circumstanţe suspecte privind moartea lui. Potrivit fostului său manager, Michael Lippman, George Michael ar fi murit în pat din cauza unei insuficienţe cardiace. 

Cântăreţul, al cărui nume real era Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul carierei sa care s-a întins pe aproape patru decenii. Primul său album solo „Faith”, lansat în 1987,  s-a vândut în 20 de milioane de exemplare şi a ocupat prima poziţie în topuri.Faima sa a crescut ca membru al trupei Wham!, cunoscut pentru hit-urile sale „Club Tropicana” şi „’Last Christmas”. 

  1. Artistul s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe afecţiuni care l-au ţinut departe de scenă şi s-a luptat cu mai multe dependenţe. În septembrie 2010, George Michael a fost condamnat, la opt săptămâni de închisoare, după ce a pledat vinovat la acuzaţiile de posesie de canabis şi conducerea automobilului sub influenţa drogurilor şi a alcoolului.  În 2011, a fost diagnosticat cu pneumonie, dar boala s-a complicat. Artistul a urmat un tratament la Viena, iar medicii au fost nevoiţi să îi facă o traheotomie ca să îi menţină căile respiratorii deschise.  

Citeşte continuarea pe Gândul

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase