Prima pagină D:News

50 Cent, uimit de o tradiţie românească: Rapperul american a distribuit un clip cu un obicei foarte popular în ţara noastră

Monica Stoica 12.29.2016 | ● Vizualizări: 2053
Sursa Wikimedia     + zoom
Galerie foto (1)

Rapperul american 50 Cent a postat pe pagina sa de Facebook un video în care un bărbat dansează jocul caprei în faţa unui mall din Statele Unite ale Americii. 50 Cent a alăturat şi următorul mesaj ce denotă uimirea în faţa obiceiului tradiţional românesc: "Ce naiba tocmai am văzut?"

50 Cent a publicat pe pagina sa de Facebook un clip în care apare un bărbat care dansează jocul caprei în faţa unui mall din SUA. Jocul caprei este un obicei străvechi şi tradiţional în perioada sărbătorilor de iarnă în România.
 
„Ce naiba tocmai am văzut?”, a scris 50 Cent pe Facbook. Bărbatul care face jocul caprei şi poartă costumul tradiţional în video a dansat pe muzică lăutărească.
 
Clipul postat de 50 Cent a devenit viral. Românii au publicat nenumărate comentarii la postarea rapperului american, unii dintre ei încercând să-i explice acest obicei artistului american, iar alţii catalogându-l pe bărbatul din video drept "wannabe" şi criticându-i costumul, pe care îl consideră "grotesc şi nespecific pentru România."

Sursa: Mediafax
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Tag-uri: american | traditie | 50 cent | video