Home » D:News » Un actor celebru sare în apărarea lui Trump: „Trebuie să-l acceptăm”

Un actor celebru sare în apărarea lui Trump: „Trebuie să-l acceptăm”

Un actor celebru sare în apărarea lui Trump: „Trebuie să-l acceptăm”
Publicat: 07.02.2017
Actorul Matthew McConaughey afirmă într-un interviu pentru BBC că Hollywood-ul trebuie să-l accepte pe Donald Trump, să lase deoparte diferenţele politice şi să "fie constructiv", informează The Guardian.

Într-un interviu acordat pentru BBC lui Andrew Marr, McConaughey a fost întrebat de Marr dacă a venit timpul ca „elita culturală a Americii să-l lase deocamdată în pace pe Donald Trump”. McConaughey, care se află în prezent în Marea Britanie pentru a-şi promova cel mai recent film, intitulat „Gold”, a răspuns: „Ei bine, nu au de ales acum. El e preşedintele nostru. (…) În acelaşi timp, este timpul ca noi să-l acceptăm, să ne conformăm şi să fim constructivi în următorii patru ani.”

McConaughey a adăugat: „Chiar şi cei care nu sunt de acord în mod vădit cu principiile sale sau cu ceea ce a spus şi a făcut. Alt fapt: vom vedea ce face în comparaţie cu ceea ce a spus. Nu contează cât de mult credit i-am dat până acum, este timpul să gândim în manieră constructivă, pentru că el e preşedintele nostru pentru următorii patru ani – cel puţin „.

Matthew McConaughey a devenit cunoscut în 1993, după rolul din comedia „Marea ameţeală/ Dazed and Confused”, construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu filmele „Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner”, „Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days”, „Sahara” şi „Aurul nebunilor/ Fool’s Gold”.

Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică „Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past” şi a jucat rolul principal în drama „Avocatul din limuzină/ The Lincoln Lawyer”, care a avut premiera în 2011.

În ultimii ani, actorul american s-a remarcat în serialul „True Detective” şi în filmele „Băiatul cu ziarele/ The Paperboy” şi „Mike meseriaşu’/ Magic Mike”, iar printre cele mai recente roluri ale sale se numără cele din „Dallas Buyers Club”, de Jean-Marc Vallée, care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi „Lupul de pe Wall Street”.

Sursa: Gândul

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Donald Trump, NOUL PREŞEDINTE al Statelor Unite ale Americii. Efectele NEGATIVE ale rezultatelor alegerilor prezidenţiale din SUA asupra ştiinţei

Ce ascunde mimica lui Donald Trump? Unde se află marea lui vulnerabilitate – VIDEO

Donald Trump prezintă simptome ale unei boli mintale, ceea ce îl face incapabil să fie preşedinte. ”Reprezintă un pericol”

Ce spune semnătura lui Donald Trump despre personalitatea sa?

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase