Home » D:News » Un bărbat a ajuns la urgenţe după ce şi-a inserat un inel metalic pe penis. Medicii au fost nevoiţi să cheme pompierii

Un bărbat a ajuns la urgenţe după ce şi-a inserat un inel metalic pe penis. Medicii au fost nevoiţi să cheme pompierii

Publicat: 18.03.2017
În urma utilizării unei jucării sexuale, aparent inofensive, un bărbat irlandez a ajuns la Spitalul Universitar Misericordiae Mater din Dublin.

Din anumite motive, un inel vibrator a rămas blocat pe penis şi testicule, provocând umflarea zonei. Medicii i-au administrat mai multe calmante şi au încercat să îndepărteze dispozitivul. Însă ustensilele lor nu au fost suficient de puternice pentru a îndepărta dispozitivul. În cele din urmă, medicii au fost nevoiţi să cheme pompierii, notează IFL Science. 

Aceştia au utilizat un polizor unghiular pentru a tăia inelul în timp ce medicii turnau apă rece pe zonă pentru ca temperatura să nu crească foarte mult. 

,,Învelişurile de protecţie împotriva focului au fost utilizate pentru protejarea pacientului şi a personalului de scântei,” au notat medicii în raport. 

După 20 de minute, organele genitale ale bărbatului au fost eliberate. Medicii din cadrul Royal Free Hospital au menţionat prezenţa unui alt caz care a implicat un inel metalic mult mai mare care a provocat strângerea organelor genitale pentru 48 de ore.  Din fericire, bărbatul a reuşit să scape nevătămat. 

Conform datelor din cadrul Comisiei pentru Siguranţa Produselor de Consum din Marea Britanie, accidentele produse de jucăriile sexuale au crescut dramatic din 1990 până în prezent. Peste 83% din cazuri au implicat ,,îndepărtarea unui obiect străin,” bărbaţii fiind implicaţi în 53% din cazuri. Între anii 2007 şi 2012 numărul accidentelor s-a dublat ajungând la 2.500 de incidente. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase