Prima pagină D:News

Acesta este numărul ,,magic'' de parteneri sexuali pe care o persoană ar trebui să-i aibă într-o viaţă

Oana Bujor 05.16.2017 | ● Vizualizări: 90087
Sursa: 123rf     + zoom
Galerie foto (3)

Illicit Encounter, un site de matrimoniale pentru persoane căsătorite, a realizat un studiu pentru a afla care este numărul de parteneri pe care o persoană ar trebui să-l atingă într-o viaţă.

Site-ul a fost realizat pentru a încuraja infidelitatea, aceştia susţin că numărul perfect de parteneri sexual într-o viaţă este 12, informează Indy100. 

Conform cercetării, 40% dintre bărbaţi şi 49% dintre femei au afirmat că numărul ideal de parteneri se situează între 10 şi 15, 12 parteneri reprezentând numărul perfect. ,,Numărul magic''  reprezintă faptul că un individ este ,,aventuros, liberal şi tranzitoriu'' din punct de vedere sexual, conform sondajului realizat asupra unei majorităţi feminine şi masculine.  Un procent de 70% dintre bărbaţi şi 66% dintre femei afirmă că mai puţin de 10 parteneri sexuali într-o viaţă indică ,,lipsa de experienţă sexuală şi lipsa asumării riscurilor în dormitor,'' în timp ce peste 19 parteneri sexuali indică faptul că ,,individul este extrem de greu de satisfăcut sau egoismul exagerat''.

Singurul aspect asupra căruia femeile şi bărbaţii nu au fost de acord a fost privind dezvăluirea istoricului sexual. Aproximativ 53% dintre bărbaţi şi-ar dori să ştie câţi parteneri sexuali a avut persoana cu care se află în relaţie înaintea sa, în timp ce 45% dintre femei au fost de acord cu acest aspect. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Tag-uri: sex | parteneri | viaţă |