Home » D:News » Un partener al NASA este ,,absolut convins” că extratereştri trăiesc în prezent pe Pământ. ,,Sunt chiar sub nasul nostru”

Un partener al NASA este ,,absolut convins” că extratereştri trăiesc în prezent pe Pământ. ,,Sunt chiar sub nasul nostru”

Un partener al NASA este ,,absolut convins” că extratereştri trăiesc în prezent pe Pământ. ,,Sunt chiar sub nasul nostru”
Publicat: 02.06.2017
Unul dintre partenerii NASA a declarat că ,,este absolut convins'' de existenţa extratereştrilor, aceştia trăind alături de oameni pe Pământ.

Robert Bigelow, un antreprenor care lucrează în parteneriat cu Nasa, a sugerat că pe Pământ sunt prezenţi extratereştrii, aceştia aflându-se ,,chiar sub nasul nostru”, informează Independent. Bigelow a făcut anunţul în timpul unui episod al emisiunii 60 Minutes ce a prezentat munca sa în parteneriat cu agenţia spaţială. 

Compania sa, Bigelow Aerospace, dezvoltă o sondă expandabilă pentru oameni care se poate umfla pentru a furniza spaţiu locuibil în viitor. Tehnologia a fost testată anterior în călătoriile către Staţia Spaţială Internaţională, cele două organizaţii cooperând pentru viitoarele misiuni. 

În timpul unui episod al emisiunii amintite mai sus, Bigelow şi-a exprimat opinia despre existenţa extratereştrilor, el susţinând că OZN-urile au venit pe Pământ, extratereştrii fiind prezenţi printre oameni. ,,Sunt absolut convins că extratereştrii există,” afirmă el. ,,A fost şi încă există o prezenţă a extratereştrilor pe Pământ. Şi am cheltuit milioane şi probabil voi cheltui mai mult decât orice individ din Statele Unite ale Americii pentru dovedirea existenţei acestora,” a adăugat el. 

Bigelow nu a oferit alte detalii privind cercetarea sau zborurile private către spaţiu pe care le finanţează. Dar a afirmat că munca sa şi a agenţiei spaţiale nu este menită pentru întâlnirea extratereştrilor. Aceasta susţine că ,,oamenii nu trebuie să călătorească” deoarece extratereştrii se află ,,chiar sub nasul nostru”. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase