Home » D:News » O ”pensiune care beneficiază de toate condiţiile necesare” a fost deschisă la Cernobîl

O ”pensiune care beneficiază de toate condiţiile necesare” a fost deschisă la Cernobîl

O ”pensiune care beneficiază de toate condiţiile necesare” a fost deschisă la Cernobîl
Publicat: 11.06.2017
Ucrainienii au deschis primul hostel pentru turiştii care doresc să viziteze zona unde în urmă cu mai bine de trei decenii a avut loc cel mai mare dezastru nuclear din istorie.

Pentru a îmbunătăţi calitatea condiţiilor de şedere a vizitatorilor în zona de contaminare din oraşul Cernobîl, în fostul cămin ”Polesie”, am deschis o pensiune care beneficiază de toate condiţiile necesare” – mai menţionează agenţia. Pe termen scurt, hostelul poate găzdui 100 de vizitatori ai zonei de contaminare, camerele single sau duble fiind dotate cu televizor, cabină de duş, WC, mobilier confortabil şi Internet gratuit, scrie Rador.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Aceste IMAGINI prezintă consecinţele dezastrului de la Cernobîl

Cernobîl, după 30 de ani. RADIOGRAFIA celui mai mare dezastru nuclear din istorie. Care au fost efectele acestuia de-a lungul ultimelor trei decenii – FOTO + VIDEO

Rusia a muşamalizat un dezastru nuclear de patru ori mai puternic decât accidentul de la Cernobîl. Detaliile ascunse timp de zeci de ani într-un raport secret. Chiar şi în prezent copiii se nasc cu mutaţii fizice

Cercetătorii au făcut o descoperire de proporţii la Cernobâl, la aproape 30 de ani de la dezastrul nuclear. ”Este posibil ca numărul lor să fie şi mai mare”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase