Prima pagină D:News

Motivul pentru care Nikolaj Coster-Waldau, Jamie Lannister din “Game of Thrones”, şi-a dat în judecată managerul. Sumele cu care este plătit actorul pentru fiecare episod al serialului sunt uriaşe

Redactia Descopera.ro | 08.01.2017 | ● Vizualizări: 1929
Nikolaj Coster-Waldau, Jamie Lannister din “Game of Thrones”, şi-a dat în judecată fostul manager. SUMELE cu care este plătit actorul pentru fiecare episod al serialului sunt URIAŞE (Imagine: HBO)     + zoom
Galerie foto (1)

Actorul Nikolaj Coster-Waldau, care îl interpretează pe Jaime Lannister în serialul “Game of Thrones,”a intentat vineri un proces în instanţa din Los Angeles, împotriva fostului său manager Jill Littman, şi a companiei Impression Entertainment,cu privire la două contracte, denunţate a fi fi false.

Coster-Waldau — trebuia să îi plătească lui Littman 10% din încasările sale, inclusiv din Game of Thrones, potrivit unui acord verbal. Cu toate acestea, în timp ce Littman se ocupa cu obţinerea vizei actorului danez, Coster-Waldau a afirmat că aceasta l-a convins să încheie formal înţelegerea sub formă scrisă. Acesta susţine că fosta sa manageră l-a forţat să creadă că contractul va avea „impact legal zero” asupra sa, scrie Mediafax.Actorul a concediat-o pe Littman în 2015, însă se pare că Littman s-ar afla în spatele unor contracte care i-ar conferi comisioanele din încasările pe care Coster-Waldau le obţine din “Game of Thrones” până la finalul serialului, actorul fiind plătit, conform unor surse, cu 2,6 milioane de dolari pe episod pentru sezoanele 7 şi 8, informează Deadline.com.

Actorul este de părere că nu trebuie să plătească respectivele comisioane şi încearcă să demonstreze că respectivele înţelegeri încheiate cu fosta sa manageră nu sunt contracte obligatorii, cerând şi compensaţii şi daune băneşti pentru comportamentul neloial şi fraudulos al lui Littman.

Citeşte şi

Citeşte şi

 

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI