Home » D:News » A fost inventată aplicaţia care împiedică mahmureala. Trucul care vă învaţă cum să beţi

A fost inventată aplicaţia care împiedică mahmureala. Trucul care vă învaţă cum să beţi

Publicat: 25.09.2017
A fost inventată aplicaţia care împiedică mahmureala. Trucul care vă învaţă cum să beţi
Dacă vă simţiţi rău de fiecare dată după ce beţi alcool, deshidratarea ar putea fi de vină. O nouă aplicaţie iPhone numită Hydrate Now vă reaminteşte permanent, pe parcusul serii, să beţi altceva în afară de alcool. A fost creat de Jacob Catalano, un dezvoltator de 23 de ani din Toronto, Canada, scrie Gustarte.ro.

„Ştiu că există o mulţime de aplicaţii de hidratare, dar am vrut să proiectez una care a fost special concepută pentru cazul de prevenire a mahmurelii”, spune Jacob despre inspiraţia din spatele aplicaţiei sale, care a durat mai puţin de o săptămână pentru a o dezvolta.

„Aşa că m-am gândit că cel mai bun mod de a face asta ar fi trimiterea unei cantităţi aproape enervante de notificări care vă reamintesc să beţi apă”, a mai mărturisit el.

Pentru a încerca, descărcaţi aplicaţia Hydrate Now din App Store şi activaţi notificările înainte de următoarea ieşire în oraş. Apoi, apăsaţi pe ecranul iniţial al aplicaţiei când începe petrecerea şi introduceţi cât de multă apă trebuie să beţi. (Aplicaţia nu vă indică cantitatea potrivită de băut – depinde de voi să luaţi această decizie).

Citeşte continuarea pe Gustarte.ro.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase