Home » D:News » Veşti proaste pentru fanii Game of Thrones. Când va fi lansat următorul sezon

Veşti proaste pentru fanii Game of Thrones. Când va fi lansat următorul sezon

12.10.2017
Veşti proaste pentru fanii Game of Thrones. Când va fi lansat următorul sezon
Sophie Turner, actriţa care joacă rolul Sansei în celebra serie, a declarat că sezonuş 8 din „Game of Thrones" va fi difuzat de HBO în 2019, scrie Gândul.

Aceasta a mai spus şi că, atunci când au citit scenariul, cu toţii şi-au dat seama că e sfârşitul producţiei, fapt care a transformat atmosfera de pe platou şi i-a apropiat mai mult unii de ceilalţi, scrie Gândul.

„Am început filmările în octombrie şi am realizat 10% din producţie. Lăsând gluma la o parte, ne rămân încă şase sau şapte luni (…) Sunt cu adevărat încântată de ceea ce va urma. ‘Game of Thrones’ va ieşi în 2019. X-Men: Dark Phoenix în noiembrie 2018. Apoi, am câteva filme independente care vor fi lansate. Deci, sunt cu adevărat entuziasmată de viitor”, a spus Sophie Turner.

Actriţa a mai spus, în interviul acordat Variety, că, odată ce au citit scenariul, cu toţii şi-au dat seama că producţia se apropie de final, lucru care i-a făcut să fie mai prietenoşi, mai apropiaţi şi să lege o relaţie specială. 

„Ne-am dat cu toţii seama că este sfârşitul. Când am citit scenariul ultimului sezon, toţi împreună, a fost foarte emoţionant. Pentru prima dată în istoria ‘Game of Thrones’ toată lumea era prezentă. Fiecare membru al distribuţiei era prezent sau aproape. Simţim cu toţii că ne apropiem de sfârşit. Atunci încercăm să profităm, să fim împreună mai mult, să mergem la masă împreună mai des… Să profităm de norocul nostru”, a mai spus Turner.