Home » D:News » A fost creat serviciul de ”cazare” a bagajelor inspirat de Airbnb

A fost creat serviciul de ”cazare” a bagajelor inspirat de Airbnb

A fost creat serviciul de ”cazare” a bagajelor inspirat de Airbnb
Publicat: 29.12.2017
Când s-a terminat ziua de cazare şi parcă ai mai avea ceva de văzut până să pleci, bagajele pot deveni o problemă, dacă nu ai unde să le laşi, chestiune de care s-au lovit şi alţii, care, din fericire, au găsit o soluţie: crearea unui aşa-zis Airbnb pentru bagaje, scrie Washington Post.
 Aşa au apărut companii ca Luggage Hero sau BAGBNB, care ajută turiştii să „cazeze” pe termen scurt bagajele. Fondatorului Luggage Hero, danezul Jannik Lawaetz, i-a venit ideea de afacere după ce a fost nevoit să lase bagajul la un magazin de lângă locul de cazare rezervat prin Airbnb, pe care a trebuit să-l predea cu câteva ore înainte de plecare şi, ulterior, când oferindu-şi propriul apartament pentru închiriere s-a trezit cu cereri de la turişti care doreau să lase bagajele mai devreme sau să le ia cât mai târziu, scrie Business Magazin.
 
A apărut astfel Luggage Hero, care pune în legătură turiştii cu firme care, contra cost, se oferă să găzduiască bagaje, în special localuri, diferite magazine, chiar şi unul de articole de voiaj ori hoteluri din diverse oraşe ale lumii, precum Copenhaga sau New York. Utilizatorii pot vedea poze cu locul care le acceptă bagajele şi citi opinii de la alţi turişti pentru a face o alegere informată. Un concurent al său este firma italiană BAGBNB, care oferă soluţii în special pentru Italia, dar şi pentru oraşe americane precum Chicago, San Francisco sau New York.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase