Home » D:News » O autostradă din Polonia a fost blocată de 12 tone de ciocolată lichidă

O autostradă din Polonia a fost blocată de 12 tone de ciocolată lichidă

Mihaela STOICA 05.11.2018
O autostradă din Polonia a fost blocată de 12 tone de ciocolată lichidă
Şoferii care au circulat miercuri pe autostrada A2 care duce către Varşovia, capitala Poloniei, au rămas blocaţi în trafic câteva ore din cauza unui obstacol neobişnuit: tone de ciocolată lichidă erau întinse pe carosabil.

O cisternă care transporta 12 tone de ciocolată lichidă s-a răsturnat miercuri dimineaţă pe austrostradă, acoperind carosabilul pe ambele sensuri. Lichidul dulce maroniu s-a răspândit rapid şi s-a întărit, fiind întins, înainte ca autostrada să fie închisă, de roţile maşinilor care au lăsat dâre de mai mulţi kilometri, potrivit Atlas Obscura.

În timp ce şoferul a fost dus la spital cu o mână ruptă, pompierii s-au chinuit să îndepărteze de pe carosabil cele 12 tone de ciocolată lichidă.

Un reprezentat al pompierilor a afirmat că distrugerea stratului dulce-amărui a fost mai grea decât eliminarea zăpezii care face probleme majore iarna în Polonia. După ce au discutat cu producătorul de ciocolată, pompierii au folosit apă cu presiune pentru a topi stratul, dar şi un buldozer pentru răzuire.

Nu se ştie de ce cisterna plină cu ciocolată caldă a lovit barierele de pe autostrada A2 şi s-a răsturnat.