Prima pagină D:News

O autostradă din Polonia a fost blocată de 12 tone de ciocolată lichidă

Redactia Descopera.ro | 05.11.2018 | ● Vizualizări: 804

Şoferii care au circulat miercuri pe autostrada A2 care duce către Varşovia, capitala Poloniei, au rămas blocaţi în trafic câteva ore din cauza unui obstacol neobişnuit: tone de ciocolată lichidă erau întinse pe carosabil.

O cisternă care transporta 12 tone de ciocolată lichidă s-a răsturnat miercuri dimineaţă pe austrostradă, acoperind carosabilul pe ambele sensuri. Lichidul dulce maroniu s-a răspândit rapid şi s-a întărit, fiind întins, înainte ca autostrada să fie închisă, de roţile maşinilor care au lăsat dâre de mai mulţi kilometri, potrivit Atlas Obscura.În timp ce şoferul a fost dus la spital cu o mână ruptă, pompierii s-au chinuit să îndepărteze de pe carosabil cele 12 tone de ciocolată lichidă.

Un reprezentat al pompierilor a afirmat că distrugerea stratului dulce-amărui a fost mai grea decât eliminarea zăpezii care face probleme majore iarna în Polonia. După ce au discutat cu producătorul de ciocolată, pompierii au folosit apă cu presiune pentru a topi stratul, dar şi un buldozer pentru răzuire.

Nu se ştie de ce cisterna plină cu ciocolată caldă a lovit barierele de pe autostrada A2 şi s-a răsturnat.