Home » D:News » Un câine salvator aflat în prima lui misiune a găsit un alt patruped pierdut, care era prins în noroi de două zile

Un câine salvator aflat în prima lui misiune a găsit un alt patruped pierdut, care era prins în noroi de două zile

Un câine salvator aflat în prima lui misiune a găsit un alt patruped pierdut, care era prins în noroi de două zile
Publicat: 02.08.2018
Tino, câinele salvator care se afla la prima sa misiune, a găsit animalul de companie al unei familii din Washington. Patrupedul se numeşte Puppy şi are 11 ani, iar recent a rămas blocat într-o zonă plină de noroi timp de peste 40 de ore, transmite ThisisInsider.com.

Puppy a dispărut în timp ce îşi însoţea familia, care a mers la echitaţie în această zonă noroioasă. Tino este câinele care l-a salvat, iar oamenii au trebuit să folosească frânghii pentru a-l trage din noroi, scrie Mediafax.

Stăpâna lui Puppy, Karen James, a mers să călărească împreună cu fiica sa în jurul proprietăţii sale din Washington. Câinele le-a însoţit, însă nu s-a mai întors acasă. Astfel proprietara acestuia a decis să contacteze o agenţie care se ocupă cu salvarea animalelor, Three Retrievers Lost Pet Rescue, pentru a cere ajutor.

Tino a mers să-l caute pe Puppy şi l-a găsit prins în noroi la mai mult de un kilometru distanţă de casa sa.

Potrivit unei postări a Three Retrievers Lost Pet Rescue de pe Facebook, a fost nevoie de „trei persoane care l-au tras pe Puppy din noroi cu ajutorul unor frânghii. Picioarele din spate nu au depus un efort la început, probabil pentru că a fost prins în noroiul acela rece peste 40 de ore”.

Agenţia a mai adăugat că „Familia lui Puppy nu l-ar fi găsit fără ajutorul unui câine de salvare. Aceasta a fost prima operaţiune de tip a lui Tino, în cea de-a treia căutare oficială. Acesta a fost instruit timp de 16 luni”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase