Home » D:News » Cele două ingrediente care te scapă de răceală

Cele două ingrediente care te scapă de răceală

Cele două ingrediente care te scapă de răceală
Publicat: 13.10.2018
Mierea şi ghimbirul sunt unul dintre cele mai vechi remedii împotriva diverselor afecţiuni, în special atunci când vine vorba despre răcelile de sezon. Luând în considerare schimbările bruşte de anotimp ale ultimei perioade, e momentul să intre în scenă combinaţia cu beneficii extraordinare dintre miere cu ghimbir car te va ajuta să treci cu bine peste răceala de sezon. Bonus: două reţete care întăresc imunitatea şi combat afecţiunile!
Miere şi ghimbir: remediu pentru tuse şi frig
Mierea s-a dovedit a fi un remediu ideal pentru subţierea mucusului care blochează respiraţia şi, din această cauză, duce la infecţii ale tractului respirator superior. În mod similar, ghimbirul ajută la reducerea inflamaţiei căilor respiratorii. Prin urmare, un amestec care combină mierea şi ghimbirul asigură un tratament natural eficient pentru tuse şi simptomele răcelii.
 
Miere şi ghimbir: analgezic natural
Combinaţia dintre ghimbir şi miere este cunoscută drept analgezic. Chiar dacă ghimbirul are o aromă intensă, foarte puţini ştiu că este un expectorant şi acest lucru ajută la scăderea instantanee a durerii. Această combinaţie este foarte bine cunoscută drept tratament împotriva răcelii şi ştim cu toţii că o răceală este de obicei urmată de o durere în gât. Ghimbirul, datorită aromelor sale puternice, va deschide sinusurile şi te va ajută să scapi de mucusul din sistemul respirator.
 
Miere şi ghimbir: beneficii pentru inimă
Studiile sugerează că mierea în combinaţie cu ghimbirul reprezintă un bun tratament pentru sănătatea cardiacă. Ghimbirul s-a dovedit de asemenea foarte util în prevenirea formării cheagurilor de sânge şi reducerea colesterolului. Acesta, la rândul său, ajută la combaterea bolilor de inimă care presupun blocarea vaselor de sânge cu cheaguri.
 
Continuarea pe CSID
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase