Home » D:News » Superproducţia „Venom”, cu Tom Hardy, rămâne lider în box office-ul românesc de weekend

Superproducţia „Venom”, cu Tom Hardy, rămâne lider în box office-ul românesc de weekend

Superproducţia „Venom”, cu Tom Hardy, rămâne lider în box office-ul românesc de weekend
Publicat: 17.10.2018
Superproducţia "Venom", de Ruben Fleischer, cu Tom Hardy în rolul principal, se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1.531.940 de lei.
În „Venom”, un film din universul Marvel, Tom Hardy interpretează rolul lui Eddie Brock, care, din jurnalist concediat, ajunge supererou cu probleme de personalitate de pe urma unei substanţe misterioase de provenienţă extraterestră, potrivit cinemagia.ro.
 
Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend se menţine „Johnny English loveşte din nou/ Johnny English Strikes Again”, de David Kerr, care a avut încasări de 495.907,22 de lei de vineri până duminică. Jake Lacy, Olga Kurylenko, Emma Thompson şi Ben Miller sunt partenerii lui Rowan Atkinson în noua peliculă dedicată lui Johnny English, al treilea film din serie, scrie Mediafax
 
Thrillerul „Mile 22: Misiune secretă/ Mile 22”, de Peter Berg, cu Mark Wahlberg, Iko Uwais şi John Malkovich, s-a situat pe locul al treilea în weekendul premierei, cu încasări de 330.472,44 de lei. În film, o echipă de paramilitari de elită trebuie să transporte în siguranţă un deţinut străin extrem de important pe o distanţă de 22 de mile, de la ambasada Americii până la punctul de extracţie din sudul Asiei. Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondială, care ar putea declanşa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea.
 
Poziţia a patra din box office-ul românesc este ocupată tot de o premieră, „Primul om pe Lună/ First Man”, de Damien Chazelle, cu Ryan Gosling în rolul principal, care a avut încasări de 186.588,22 de lei. Filmul prezintă povestea primei misiuni NASA pe Lună cu echipaj uman şi se concentrează pe personalitatea lui Neil Armstrong.
 
Comedia „Loserii de la seral/ Night School”, cu Tiffany Haddish şi Kevin Hart, a coborât două locuri, până pe poziţia a cincea, cu încasări de 154.613,60 de lei. În regia lui Malcolm D. Lee, filmul prezintă povestea unor indivizi inadaptaţi în societate care sunt forţaţi să îşi facă studiile la seral, pentru a-şi lua bacalaureatul.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti în weekend este completat de „Wheely: Voios şi Iute/ Wheely”, de Yusry Kru (123.505,16 lei), „Ploey – Inimă de viteaz/ Ploey – You Never Fly Alone”, de Arni Asgeirsson ((122.040,34 de lei), „Vremuri grele la El Royale/ Bad Times at the El Royale”, de Drew Goddard (121.482,21 de lei), „Blestemul celor rămaşi/ I still see you”, de Scott Speer (109.220,30 de lei), şi „Misterul ceasului din perete/ The House with a Clock in Its Walls”, de Eli Roth (98.774,07 lei).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase