Home » D:News » Top 10 obiceiuri greşite la care trebuie să renunţi până la 30 de ani

Top 10 obiceiuri greşite la care trebuie să renunţi până la 30 de ani

Top 10 obiceiuri greşite la care trebuie să renunţi până la 30 de ani
Publicat: 05.11.2018
Toţi au obiective pe care doresc să le îndeplinească, dar din cauza programului aglomerat şi a cererilor de la locul muncă, uneori poţi simţi că le-ai lăsat să-ţi scape printre degete.

Apropierea vârstei de 30 de ani este momentul perfect pentru a te gândi şi pentru a analiza cum te descurci la toate capitolele din viaţa ta pe care, poate, ai vrea să le îmbunăţeşti, informează Business Insider.

Iată o listă a celor 10 obiceiuri dăunătoare de care trebuie să scapi înainte să împlineşti 30 de ani.

Trăieşti pentru weekend-uri

Cea mai bună modalitate de a opri acest lucru este să-ţi planifici lucruri constructive pentru fiecare seară, potrivit lui Harry, editor de distribuţie. Megan, manager de birou şi coordonator HR, a adăugat: „Să-şi faci un hobby potrivit. Este bine să faceţi ceva în afara muncii şi să socializaţi cu prietenii (…) în special fără a implica un calculator”.

Susţii moda de consum

„Înainte de a împlini 30 de ani, am luat decizia de a nu mai cumpăra articole care susţin moda de consum”, a spus Laura, un ofiţer de operaţiuni din Londra. „Asta înseamnă că nu cumpăr de la Zara! Am renunţat deja la H&M şi Primark. Ei spun că cele mai multe articole sunt purtate de doar şapte ori, asa că scopul meu este să cumpăr lucruri pe care le vei purta de multe ori chiar dacă costă mai mult”.

Crezi că fumatul ocazional este bun

Paul, care este în recrutare din Londra, a spus că fumatul ocazional a fost cel mai mare viciu la care a trebuit să renunţe înainte de a împlini vârsta de 30 de ani. Majoritatea oamenilor care se consideră fumători ocazionali nu dau aşa mare importanţă pentru că nu fumează în fiecare zi sau „fumează doar când beau”.

 

Nu ai o oră de culcare

Ali, redactor-şef, a spus: „Am fost vinovată de faptul că mergeam la culcare foarte târziu şi la momente aleatorii, aşa că încerc să-mi stabilesc o oră de culcare cu care să mă acomodez. Am observat o diferenţă în calitatea somnului”.

Continuarea pe Gândul

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase