Home » D:News » Unul dintre asistenţi, arestat în cazul femeii care a născut, deşi se află în comă de 26 de ani

Unul dintre asistenţi, arestat în cazul femeii care a născut, deşi se află în comă de 26 de ani

Unul dintre asistenţi, arestat în cazul femeii care a născut, deşi se află în comă de 26 de ani
Publicat: 26.01.2019
A fost arestat un asistent medical de la clinica Hacienda HealthCare, unde a născut o femeie aflată în comă. Autorităţile l-au găsit cu ajutorul probelor genetice, conform The Huffington Post.

Poliţiştii au anunţat miercuri că au arestat un asistent medical care lucra la aceeaşi clinică unde a născut femeia aflată în comă. Acesta este suspectat de viol şi de faptul că a lăsat-o gravidă pe pacientă, scrie Mediafax.

Nathan Sutherland, în vârstă de 36 de ani, este asistent medical autorizat, înregistrat la clinica Hacienda HealthCare din Phoenix. Acesta a fost acuzat de agresiune sexuală şi de abuz asupra unui adult vulnerabil.

Autorităţile din Phoenix au precizat că suspectul a fost găsit cu ajutorul probelor ADN. Totuşi, nu este clar dacă Sutherland a fost angajat de clinică sau dacă avea un contract temporar, dar se ştia că lucra la clinică din anul 2011, spune sergentul Tommy Thompson.

„Acesta a fost asistentul medical alocat pacientei, cel putin o parte din timp”, adaugă Thompson.

Ştirile despre arestarea suspectului vin la scurt timp după ce un medic şi-a dat demisia, iar altul a fost supendat în urma dezvăluirii cazului. Pacienta, care acum are 29 de ani, este nativ americană şi se află în comă de la vârsta de trei ani. Aceasta a născut un băieţel sănătos în Decembrie.

Citeşte continuarea în Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase