Home » D:News » Ce a păţit un şofer neamţ care a urmat orbeşte instrucţiunile GPS

Ce a păţit un şofer neamţ care a urmat orbeşte instrucţiunile GPS

Ce a păţit un şofer neamţ care a urmat orbeşte instrucţiunile GPS
Publicat: 15.02.2019
GPS-UL te ajută în multe situaţii, dar îţi poate provoca şi probleme. Dovadă este cazul unui german în vârstă de 69 de ani care, pentru că a urmat orbeşte instrucţiunile GPS-ului său, a căzut cu maşina într-un canal de coastă.
Bărbatul conducea pe o vreme ploioasă, după lăsarea serii, în oraşul Edewecht (nord-vestul Germaniei), iar sistemul său GPS l-a direcţionat în mod eronat spre un canal de coastă. 

Din cauza vizibilităţii foarte reduse, el a plonjat cu maşina direct în canal. A reuşit să iasă, printr-o fereastră laterală, din  autovehiculul care se scufunda. Şoferul a ajuns apoi la şosea, unde a cerut ajutorul unui alt automobilist, care l-a transportat la spital. Ulterior, maşina sa a fost scoasă din canal.

 

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase