Home » D:News » Un festival pentru vegani a fost deranjat de un bărbat care a mâncat un cap de porc în faţa vizitatorilor. Care a fost reacţia participanţilor – VIDEO

Un festival pentru vegani a fost deranjat de un bărbat care a mâncat un cap de porc în faţa vizitatorilor. Care a fost reacţia participanţilor – VIDEO

Un festival pentru vegani a fost deranjat de un bărbat care a mâncat un cap de porc în faţa vizitatorilor. Care a fost reacţia participanţilor – VIDEO
Publicat: 30.03.2019
Un bărbat a mâncat dintr-un cap de porc în cadrul unui festival pentru vegani care a avut loc în Brighton, cu scopul de a protesta împotriva celor care nu consumă carne.

Protestatarul a venit cu capul secţionat de porc în faţa celor de la Vegfest, din Brighton, unde a fost filmat în timp ce sfâşie cu dinţii carnea crudă, scrie The Independent.

Protestatarul, care-şi spune Sv3rige pe YouTube, consideră că veganismul este „o cruzime umană”, dar este împăcat cu gândul că defilează cu capete tăiate de animale, potrivit Gândul.

„Am reuşit – am fost opt – deoarece veganismul înseamnă malnutriţie şi nu poţi obţine 15 nutrienţi din plante şi unii dintre noi sunt foşti vegani, care s-au îmbolnăvit din cauza alimentaţiei. În cele din urmă, poliţia a venit şi i-a dat un avertisment, înainte de a pleca de la faţa locului”, a declarat protestatarul.

În timpul protestului, bărbatul a fost încercuit de participanţii la festival. Tim Barford, managerul Vegfest UK, a declarat, pentru Brighton and Hove Independent: „Ştiam că vor protesta, dar ne aşteptam la 30 de oameni – din păcate pentru ei, la faţa locului au venit doar trei – a semănat cu un miting al lui Nigel Farage. Dar au început să-i supere pe copiii şi cei din public şi a venit poliţia, care le-a dat un avertisment şi i-a trimis să îşi strângă lucrurile”.

Acesta a mai adăugat şi că „A fost interesant că vizitatorii carnivori s-au arătat dispuşi să renunţe la consumul de carne, după spectacolul bizar – astfel încât această mişcare antiveganism s-a transformat într-una proveganism”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase