Home » D:News » Mama eroină din Canada care şi-a apărat fiul de o pumă. Felul curajos în care a procedat aceasta

Mama eroină din Canada care şi-a apărat fiul de o pumă. Felul curajos în care a procedat aceasta

Mama eroină din Canada care şi-a apărat fiul de o pumă. Felul curajos în care a procedat aceasta
Publicat: 05.04.2019
O mamă din Canada a reuşit să îşi salveze de la moarte băiatul de 7 ani după ce acesta a fost atacat, în curtea din spatele casei, de o pumă. Femeia a atacat felina şi i-a descleştat fălcile.

Incidentul s-a petrecut vinerea trecută în British Columbia. Chelsea Bromley a auzit zgomote afară, iar când a ieşit, a văzut că o pumă îl apucase pe fiul ei de o mână, transmite Business Insider by pulse.

Femeia a intervenit imediat; a sărit pe animal şi a încercat să-i descleşteze fălcile, conform soţului acesteia, Kevin Bromley. După câteva secunde, când a văzut că puma nu cedează, mama copilului a început să strige după ajutor. Din fericire, atacul disperat al femeii şi strigătele ei au pus animalul pe fugă. Chelsea s-a ales cu răni la mâini, scrie Gândul.

Animalul care a atacat copilul era tânăr şi neexperimentat. Femeia a declarat ulterior că nu ar fi reuşit să îşi salveze fiul dacă era vorba de o pumă mai mare.

Copilul, Zack Bromley, a fost transportat de urgenţă la spital cu un elicopter. Băiatul a fost rănit la mâni şi la cap. Mama lui nu a avut nevoie de asistenţă medicală.

În zonă se afla şi altă pumă, dar nu se ştie exact dacă aceasta a participat la atac, iar Chelsea Bromley nu îşi mai aminteşte exact. Chiar şi aşa, ambele animale au fost găsite şi împuşcate.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase