Shannen Doherty joacă şi în noul serial ”Beverly Hills 90210”

29 04. 2019, 14:00

Miniseria, cu titlul provizoriu „BH90210″, programată pentru difuzare în vară, îi va avea în distribuţie pe majoritatea actorilor din seria originală – Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling -, jucând „versiuni actualizate ale personajelor lor”, potrivit Fox.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul „Beverly Hills, 90210″ şi Prue Halliwell din serialul „Farmece/ Charmed”. Doherty a interpretat rolul Brendei Walsh în primele patru sezoane ale „Beverly Hills, 90210″ şi a părăsit producţia în 1994, din cauza unor neînţelegeri cu echipa de producţie. Şi-a reluat rolul în continuarea produsă de postul CW şi difuzată în anii 2008 – 2009.

Reluarea serialului „Beverly Hills 90210″ a fost anunţată în februarie, iar, la momentul respectiv, Doherty şi un alt actor simbol al producţiei, Luke Perry, au fost singurii care nu au fost anunţaţi în distribuţie.

Perry a murit însă din cauza unui accident cerebral, în luna martie, la vârsta de 52 de ani.

„«Beverly Hills, 90210» a avut o influenţă de neşters asupra culturii pop şi a unei întregi generaţii”, a declarat, în februarie, Michael Thorn, preşedintele secţiunii de divertisment de la Fox. „Suntem onoraţi să readucem distribuţia originală pentru «90210»”, a mai spus acesta.

Chris Alberghini şi Mike Chessler scriu scenariul şi vor fi producători executivi pentru noua serie.

Serialul „Beverly Hills 90210” a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty. Postul CW a lansat o continuare a acestui serial, intitulată „90210”, în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty şi Tori Spelling şi-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul „90210” a fost difuzat timp de cinci sezoane.