Home » D:News » Mărturia unuia dintre cei mai mari criminali ai Americii care a omorât aproape 100 de femei: ”Le iubesc pe toate” – VIDEO

Mărturia unuia dintre cei mai mari criminali ai Americii care a omorât aproape 100 de femei: ”Le iubesc pe toate” – VIDEO

Mărturia unuia dintre cei mai mari criminali ai Americii care a omorât aproape 100 de femei: ”Le iubesc pe toate” – VIDEO
Publicat: 07.06.2019
Samuel Little, în vârstă de 78 de ani, a ucis femei vulnerabile, cărora, potrivit spuselor lui, „nu li s-au fi dus dorul”, de-a lungul a 40 de ani.

Bărbatul, care este suspectat drept cel mai mare criminal din istoria Americii, îi ajută pe poliţişti să rezolve crimele de care este vinovat, potrivit Gândul.

Samuel mărturiseşte că a ucis 93 de femeie de-a lungul a 40 de ani. Dacă se dovedeşte a fi adevărat, bărbatul l-ar întrece pe  celebrul criminal Ted Bundy, care a ucis 30 de femei.

„Încerc să îmi aduc aduc când am devenit atras de gâturile femeilor”, povesteşte criminalul în serie care în prezent săvârşeste pedeapsa de închisoare pe viaţă.

În timp ce râde, continuă: „Multe din femeile astea îşi doreau să moară. Da, voiau să moară. Le iubesc pe toate. Nu pot să îmi aleg o favorită. Când mor (n. r. ele), sunt toate favorite. Toate îţi aparţin. Ne vedem în Iad”.

Confesiunile lui Samuel au apărut într-un documentar marca Channel 4.

În una dintre declaraţiile sale explică motivul din cauza căruia nu a fost prins atât de mult timp: „Nu mi-am asumat niciun risc. Nu aveam pe nimeni care să mă ajute şi le alegeam întotdeauna pe cele cărora nu le-ar fi dus nimeni dorul. De asta nu am fost prins atunci. Nu mi-am pierdut niciodată timpul să scap de cadrave. Voiam tot mai mult. Ăsta e blestemul pe care îl aveam”.

Detectivii au declarat că a ucis în mai multe state din SUA, alegându-şi victimele din rândul femeilor „margializate şi vulnerabile”, incluzând şi prostituatele.

Vezi continuarea în Gândul.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase