Home » D:News » Un cult din Thailanda crede că poate comunica cu extratereştrii

Un cult din Thailanda crede că poate comunica cu extratereştrii

Un cult din Thailanda crede că poate comunica cu extratereştrii
Publicat: 27.12.2019
Membrii cultului Kaokala din Thailanda susţin că pot comunica cu extratereştrii printr-un portal.

În mod obişnuit, căutarea civilizaţiilor extraterestre este asociată, în general, cu capacitate tehnologică a acestora sau a noastră de a interacţiona cu aceştia sau de identifica indicii ale existenţei unei alte lumi. Totuşi, un cult din Thailanda vine cu o abordare care poate părea neortodoxă din acest punct de vedere.

Membrii cultului Kaokala susţin că pot comunica cu extratereştrii printr-un portal din munţii Khao Kala. Credinţa fundamentală a acestui grup este că formele de viaţă extraterestră nu ne vor răul ci, din contră, vor să ne ajute şi să ne salveze de la Apocalipsă, notează Futurism.

Fondatoare cultului, Ajarn Wassana Chuensumnaun, le-a explicat reporterilor de la Vice că se află în contact cu extratereştrii de aproximativ două decenii şi că în această perioadă a putut să afle anumite lucruri despre speciile cu care se află în contact.

Extratereştrii care intră în contact cu Ajarn Wassana Chuensumnaun provin de pe două planete: Pluto şi Lokukatapakadikong. Fondatoarea grupului explică faptul că fiinţele de pe Lokukatapakadikong seamănă foarte mult cu reprezentările din filme ale extratereştrilor, având pielea gri. De asemenea, aceştia consumă „capsule de energie” şi asta din cauza că anatomia lor nu le permite să consume lucruri mai mari. Wassana explică faptul că extratereştrii de pe Pluto, spre deosebire de celelate specii cunoscute ei, au o „formă gazoasă”.

Wassana le-a explicat jurnaliştilor că a aflat de portalul din munţii Khao Kala de la extratereştrii cu care comunică. Din această cauză, locul a devenit foarte important pentru membrii cultului, aceştia meditând şi căutând OZN-uri acolo. În ciuda relaţiilor bune în care se află cu extratereştrii, membrii cultului nu se află în relaţii la fel de bune cu autorităţile locale, care au percheziţionat tabăra în luna august.

Citeşte şi:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase