Home » D:News » Treceri de pietoni în diagonală care se termină în mijlocul drumului, într-un oraş din România

Treceri de pietoni în diagonală care se termină în mijlocul drumului, într-un oraş din România

Publicat: 09.10.2019
Fotografiile cu două treceri de pietoni din oraşul Focşani au devenit virale pe Facebook. Este vorba despre marcaje rutiere realizate recent care fie sunt terminate pe jumătate, fie sunt trasate în diagonală şi pe mijlocul drumului, potrivit agenţiei de presă Mediafax.

Cele două treceri de pietoni se află pe aceeaşi stradă din oraşul Focşani, în vecinătatea unei grădiniţe şi a unui cabinet medical.

Unul dintre marcaje este realizat pe diagonală şi se termină pe mijlocul străzii, explicaţia fiind că vremea ploioasă a împiedicat finalizarea lucrării. A doua trecere de pietoni ocupă o parte din banda dedicată maşinilor, ceea ce îi pune în pericol pe pietoni.

Noile treceri de pietoni au ajuns subiect de glume pe Facebook.

„Dorel de Focşani, cum au zis cei din Junimea… E zebră cu minijup”, a scris un internaut.

„Nu înţeleg, e o nouă modă? Ceva new age? Trending în domeniul zebrelor? E un mod subtil de a ne spune ceva!? Ce o fi!? Vreau să cred că există o explicaţie elaborată, aia simplă este
evidentă!”, se întreabă un cetăţean.

Alţi focşăneni se declară indignaţi de ultima gafă a autorităţilor locale.

„Aceste lucruri nu sunt nimicuri, ci o lipsă totală de profesionalism şi bun simţ. Şi da, este absolut necesar să fie amendate de cetăţeni pentru că tocmai impasibilitatea noastră din ultimii 30 ani a generat astfel de derapaje”, a scris o femeie pe reţeaua de socializare.

Potrivit unor surse locale, lucrările nu au avizul poliţiştilor. Se pare că documentaţia necesară avizării nu a ajuns la Poliţie, deşi trecerile de pietoni au fost pe jumătate realizate.

Reprezentanţii autorităţilor locale nu au putut fi contactaţi pentru a oferi o explicaţie despre modul în care au fost realizate cele două treceri de pietoni din Focşani.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase