Home » D:News » Cântăreaţa Adriana Rusu promovează frumuseţile din Borşa, Maramureş, printr-un nou videoclip

Cântăreaţa Adriana Rusu promovează frumuseţile din Borşa, Maramureş, printr-un nou videoclip

Publicat: 22.10.2019
Născută şi crescută în Republica Moldova, Adriana Rusu a îmbrăţişat cultura şi tradiţiile româneşti odată ce s-a mutat în Iaşi, iar mai apoi Bucureşti, loc în care a început şi carieră ei muzicală.

Dar pentru noul ei videoclip “Du-mă”, Adriana Rusu s-a întors la adevăratele origini, în natură, mai precis la frumuseţile oferite de Munţii Rodnei din Borşa.

Adriana Rusu spune despre lansare că: “E mai mult decât un nou single. “Du-mă” este pentru mine o cale de eliberare, de reconectare, sound-ul şi videoclipul te ajută să ieşi din tornada vieţii zilnice şi te reorientează către tine, către inima ta. S-a muncit mult la “Du-mă”, iar pentru asta vreau să mulţumesc întregii echipe din Bucureşti, Borşa şi Chişinău”.

Produsă de @bravomirica (Narcotic Creation) & Alexandru Pelin (Epiq Records), fiecare sunet din piesă este asociat cu sunetele scoase de natură şi de vieţuitoarele ei, iar artistul Valentin Boghean a reuşit prin instrumentele de suflat tradiţionale să redea ciripitul păsărilor, şuieratul vântului şi susurul apei.

Cu un scenariu scris de Codrin Roibu şi cu o echipă de ghizi turistici şi salvamontişti din Borşa, Adriana Rusu a luat la cutreierat pădurile şi cascadele din zona Munţilor Rodnei, iar locurile exacte în care a fost filmat clipul sunt Lacul Iezer, Pădurea Iza Izvor şi Cascada din Munţii Rodnei, descoperită de către ghizi chiar cu ocazia acestor filmări.

Îmbrăcată într-o rochie Loulou, Adriana Rusu s-a transformat în zâna pădurilor, care, veşnic îndrăgostită de natură şi de piesajele oferite de către zona Maramureşului, recomandă vizitarea oraşului Borşa, una dintre cele mai lungi localităţi din România.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase