Olivia Newton-John şi-a primit înapoi costumul din ”Grease” vândut la licitaţie

14 12. 2019, 13:00

„Nu ar trebui să stea în dulapul unui miliardar. Şansele de a învinge un cancer recurent folosind cele mai noi terapii emergente sunt de 1.000 de ori mai mari”, a declarat cumpărătorul anonim pentru casa de licitaţii Julien’s Auction din Los Angeles, cea care a organizat evenimentul, potrivit Mediafax.

Costumul a făcut parte dintre cele aproximativ 500 de obiecte scoase la vânzare de actriţa australiană în noiembrie. Banii strânşi în urma vânzării costumului, precum şi o parte din suma totală generată de licitaţie, respectiv 2,4 milioane de dolari, au fost donaţi unui centru pentru tratarea cancerului din Australia. Olivia Newton-John Cancer and Wellness Center din Melbourne a fost fondat de cântăreaţa după prima sa confruntare cu cancerul la sân, în 1992.

Interpreta în vârstă de 71 de ani, de origine britanică, a anunţat, la sfârşitul anului trecut, că a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară, în ultimele trei decenii. Actriţa a spus că tratează acest cancer, care i-a fost descoperit la baza coloanei vertebrale, cu medicamente „moderne”, dar şi cu remedii naturale.

Cumpărătorul costumului, care s-a numit „fanul nr. 1” al cântăreţei, i-a urat lui Newton-John „Recuperare rapidă!”.

Newton-John a devenit celebră cu rolul Sandy din musicalul „Grease”, în care a jucat alături de John Travolta, Stockard Channing şi Jeff Conaway. Lansat în vara anului 1978, filmul „Grease” a obţinut încasări de aproape 400 de milioane de dolari pe plan mondial, rămânând mult timp musicalul cu cele mai mari câştiguri din toate timpurile.

De atunci, artista a lansat şi numeroase piese de succes.

Născută pe 26 septembrie 1948, ea a fost recompensată cu patru premii Grammy şi nominalizată la trofeele Globul de Aur, pentru rolul din filmul „Grease” (1978).