Home » D:News » Reîntors la Casa Albă, Donald Trump a făcut noi declarații controversate despre coronavirus. Twitter a etichetat cu avertisment mesajul

Reîntors la Casa Albă, Donald Trump a făcut noi declarații controversate despre coronavirus. Twitter a etichetat cu avertisment mesajul

Reîntors la Casa Albă, Donald Trump a făcut noi declarații controversate despre coronavirus. Twitter a etichetat cu avertisment mesajul
Credit foto: Profimedia
Publicat: 07.10.2020

Preşedintele SUA, Donald Trump, a comparat, marţi după-amiază, epidemia de coronavirus cu cea de gripă sezonieră, dar mesajul postat pe Twitter a fost etichetat cu avertisment, informează agenţia de presă Reuters.

„Vine sezonul de gripă! Mulţi oameni, în fiecare an, uneori peste 100.000 şi în pofida vaccinării, mor de gripă. Închidem ţara pentru asta? Nu, am învăţat să trăim cu ea, la fel cum învăţăm să trăim cu Covid, care pentru multe categorii este mult mai puţin letal”, a transmis Donald Trump prin Twitter.

Preşedintele SUA a fost externat luni seară, dar continuă la Casa Albă tratamentul anticoronavirus.

Platforma de microblogging Twitter a ataşat o etichetă de avertizare mesajului postat de Donald Trump, semnalând că poate conţine informaţii eronate.

Potrivit CNN, reţeaua de socializare online Facebook a eliminat un mesaj similar al lui Donald Trump în urmă cu câteva ore.

În sezonul 2019-2020, aproximativ 22.000 de persoane au murit de gripă în Statele Unite, potrivit datelor Centrului american pentru Controlul şi Prevenirea Epidemiilor.

Statele Unite au cele mai multe cazuri de coronavirus din lume, peste 7,4 milioane. Numărul deceselor a depăşit 210.000 în SUA, potrivit bilanţului Universităţii Johns Hopkins.

Medicul Casei Albe: Donald Trump se simte „extrem de bine”, nu mai are simptome de Covid-19

Preşedintele american, Donald Trump, se simte „extrem de bine” şi nu mai are simptome de coronavirus, afirmă medicul Casei Albe, Sean Conleys.

„A avut o primă noapte odihnitoare acasă, iar astăzi nu manifestă simptome. Semnele vitale şi cele ale examinării fizice rămân stabile, cu un nivel ambulatoriu al saturaţiei de oxigen de 95-97%. La modul general, continuă să fie extrem de bine”, a declarat medicul Sean Conley, notează Mediafax.

Donald Trump a fost externat luni seară, după ce a petrecut trei nopţi în Centrul medical Walter Reed, situat la periferia oraşului Washington, iar tratamentul anticoronavirus este continuat la Casa Albă.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase