Home » D:News » Momentul incredibil în care un pițigoi albastru readuce la viață o altă pasăre care s-a lovit de un geam

Momentul incredibil în care un pițigoi albastru readuce la viață o altă pasăre care s-a lovit de un geam

Momentul incredibil în care un pițigoi albastru readuce la viață o altă pasăre care s-a lovit de un geam
Sursa foto: Facebook/Yvonne Clifford
Publicat: 06.11.2020

Imagini uimitoare au fost surprinse în Limerick, Irlanda, care arată cum o pasăre este readusă la viață de o altă pasăre.

Pasărea rănită poate fi văzută întinsă pe spate, pe o masă dintr-o curte, în timp ce „salvatorul” îi dă târcoale.

Pasărea „salvatoare” pare că analizează rănile victimei în timp ce încearcă să-și dea seama cum să o ajute.

GALERIE FOTO

Pițigoiul albastru se apropie de pasărea rănită, o împinge și o lovește cu ciocul până când aceasta începe să-și miște picioarele. În cele din urmă, „pacientul” se ridică și începe să-și miște aripile, cele două păsări zburând împreună într-un final.

„Nu-i așa că natura este uimitoare?”

Filmarea incredibilă a fost publicată pe grupul de Facebook Irish Bird Identification și poate fi văzută aici.

„Această micuță pasăre s-a lovit de geamul nostru în weekend și ce s-a întâmplat după aia ne-a impresionat. Nu-i așa că natura este uimitoare?”, a scris Yvonne Clifford pe rețeaua de socializare, cea care a surprins imaginile.

De la publicarea imaginilor la data de 13 octombrie, filmarea a fost văzută de peste 4.000 de internauți, a fost distribuită de peste 9.400 de ori și a primit aproape 200 de comentarii.

Cum pot fi evitate astfel de accidente

„Acesta este cel mai frumos video pe care l-am văzut vreodată. Foarte mulți subestimează animalele sălbatice. Aceste păsări ne-ar putea învăța multe despre compasiune și răbdare”, a comentat un utilizator.

Totodată, mulți utilizatori au explicat cum pot fi evitate astfel de accidente, potrivit Daily Mail.

„Având în vedere că geamurile tale sunt așa de mari, cel mai probabil asta nu este prima oară când se întâmplă așa ceva. Dacă vrei ca păsările să nu se mai lovească de geamurile tale, ai putea să cumperi niște abțibilduri cu păsări de pradă și să le lipești pe geamuri. Nu sunt foarte mari, însă pot preveni astfel de accidente”, a explicat un utilizator.

Vă mai recomandăm să citiți și:

O pasăre asemenea unui „avion de luptă” a doborât recordul mondial pentru cel mai lung zbor avian non-stop

O pasăre foarte rară, găsită într-o rezervație naturală din SUA. Ce o face atât de spectaculoasă

Oamenii de știință au analizat cu ajutorul razelor X mumiile egiptene ale unei pisici, un șarpe și o păsăre. Ce au aflat

Condorul andin, singura pasăre care poate zbura 160 de km fără să dea din aripi

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase